Dienstverlening

Naast de specialisaties personen- en familierecht, jeugdrecht, arbeidsrecht en mediation, voert mr. Swart een algemene praktijk. Dit betekent dat u ook terecht kunt voor bijvoorbeeld bestuursrecht / sociale voorzieningen-verzekeringen / huurrecht. U kunt denken aan bezwaar- en beroepsprocedure in het kader van de Ziektewet, Participatiewet etc. Wilt u weten of mr. Swart u kan bijstaan in een specifieke zaak: aarzel dan niet om contact op te nemen.

Pand Advocatenkantoor Swart
Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Hierbij moet u denken aan procedures bij de kantonrechter bij ontslag op staande voet, bij het UWV in het geval van ontslag op basis van economische omstandigheden of na een periode van ziekte. Verder kan Advocatenkantoor Swart u begeleiden bij de ontbinding van uw arbeidsovereenkomst in onderling overleg. Het is van belang, zeker wanneer u nog andere financiële verplichtingen heeft zoals kinder- of partneralimentatie, dat u juridisch advies inwint bij een dreigend einde van uw dienstverband.
Meer informatie
Jeugdrecht

Jeugdrecht

Als ouders gaan scheiden en ze hebben kinderen dan moeten ze een ouderschapsplan opstellen waarin alle afspraken staan voor nu en in de toekomst over de kinderen.

Onder het jeugdrecht valt echter veel meer.

Meer informatie
Mediation

Mediation

De mediator fungeert als onafhankelijke en neutrale bemiddelaar en begeleidt partijen in het zoeken naar een oplossing in de door hen voorgelegde kwestie. Voorop staat natuurlijk dat beide partijen bereid zijn mee te werken en zich in willen zetten om het bemiddelingsproces tot een succes te maken.

Meer informatie
Ondernemersrecht

Onderneming- en Verbintenissenrecht

Ondernemingsrecht is de grote noemer voor veel juridische aangelegenheden die kunnen spelen tussen ondernemers. Voorbeelden zijn: geschillen omtrent de uitleg van een overeenkomst, algemene voorwaarden, een geschil uit onrechtmatige daad, het aanvragen van een faillissement of het verweer tegen een verzoek tot faillietverklaring.

Meer informatie
Familierecht

Personen- en Familierecht

Hierbij moet u denken aan nagenoeg alles wat met de relaties tussen mensen te maken heeft, zoals echtscheiding – beëindiging van een geregistreerd partnerschap – beëindiging van samenwoning – alimentatie – gezag – omgang - boedelscheiding – adoptie – vaderschapsactie/ontkenning vaderschap – erfrecht etc. Advocatenkantoor Swart kan u uiteraard bijstaan in een procedure, maar ook onderhandelen en advisering behoort tot de mogelijkheden.

In zaken met betrekking tot het personen- en familierecht geldt een aparte gedragscode.

Meer informatie

NEEM CONTACT MET ONS OP

ADVOCATENKANTOOR SWART IS WERKZAAM IN DIVERSE RECHTSGEBIEDEN. 
NEEM CONTACT OP VOOR EEN AFSPRAAK!

Logo Advocatenkantoor Swart

Vughtstraat 3, 4701 NJ Roosendaal

MfN Registermediator
De Geschillencommissie
NMv de beroepsvereniging voor professionals in mediation
High Trust keurmerk.